Coaching

Coaching i organisationer

DANICOR Development tilbyder coach-ordning til ledere og medarbejdere i danske virksomheder. Få en fagligt dygtig og super imødekommende coach i huset 1-5 dage om måneden. Priserne er konkurrencedygtige, og det vil være en ordning, der skaber værdi både for virksomheden, for medarbejdere og for ledere.

Der er masser af gode argumenter for en coaching-ordning:

Mindre sygefravær
Lavere risiko for stress
Bedre resultater og højere effektivitet
Fokus på personlig og faglig udvikling
Øget arbejdsglæde og trivsel

Alle sessioner tager udgangspunkt i virksomhedens strategi og kultur, men indholdet varierer afhængigt efter den enkelte medarbejders eller leders konkrete behov.

Kompetent erhvervscoaching

Hvis en coach skal fungere godt som erhvervscoach, skal vedkommende naturligvis have en høj faglighed som coach, men også særdeles bredt branchekendskab, stor forretningsforståelse og organisationsfaglig baggrund.

Jeg har arbejdet professionelt med coaching, hypnose og psykoterapi siden 2013. Derudover har jeg en lederuddannelse, en række tværfaglige kurser og certificeringer, samt praktisk erfaring som både leder og medarbejder i flere brancher.

Jeg er særligt trænet som coach i organisationer, uddannet fra Erhvervsakademi Aarhus, og jeg beskæftiger mig med både personlig coaching, stresscoaching, samt ledelses- og executive coaching.

Indtast dine oplysninger her, og bliv ringet op:

Bliv ringet op og hør nærmere