Vi går lidt længere for det bedste match

Herunder har vi beskrevet et eksempel på den rekrutteringsproces, vi anbefaler. Den kan naturligvis tilpasses efter behov, men styrken hos os er, at vi lægger ekstra meget benarbejde i rekrutteringen. Det er også derfor, vi kan tilbyde match-garanti.

Stort fokus på forberedelse

Vi undersøger virksomhedens kultur og strategi, organisationens og medarbejdernes profil, samt de konkrete erfaringer og kompetencer, der er behov for hos den rette kandidat.

Vores erfaring er, at de fleste fejlslagne ansættelser sker, fordi man har søgt efter en anden profil, end man reelt havde behov for. Den risiko minimerer vi igennem grundig forberedelse.

Når vi har afstemt kriterierne for en vellykket ansættelse med den ansættende leder, udarbejder vi jobannonce mv. i samarbejde med virksomheden.

Grundig screening af kandidater

Vi skal sikre, at virksomheden bruger mindst muligt tid på ansættelsesprocessen, og derfor gennemfører vi de indledende screeninger af ansøgerne og interessante profiler, før de præsenteres for virksomheden.

I forbindelse med udvælgelsen af kandidater gennemfører vi bl.a. personanalyser og tests, indsamler referencer og undersøger kandidatens baggrund særdeles grundigt. Desuden laver vi nogle grundlæggende forventningsafstemninger med kandidaten.

Vores research er generelt meget omfattende. Først når der er et potentielt match på de fleste parametre, arrangerer vi en samtale med den ansættende leder.

Vi deltager i alle samtalerne for at sikre, at der ikke ansættes alene på baggrund af god kemi eller et godt førstehåndsindtryk. Det er vores ansvar, at I ikke overser en eventuel udfordring i jeres samarbejde med kandidaten.

Vi følger op på samarbejdet

Når ansættelsen er gennemført, kontrakten er underskrevet, fakturaen er betalt, og alle er glade, er vores arbejde ikke slut endnu. Vi følger nemlig op på samarbejdet med jævne mellemrum det første år efter ansættelsen.

Desuden giver vi den nyansatte tre gratis coaching-samtaler, som vedkommende kan benytte det første ansættelsesår. Det skal være med til at sikre, at den nyansatte dels kommer godt på plads i sin nye rolle, og dels får planlagt og fulgt op på sin udvikling i virksomheden.

Alt dette opfølgningsarbejde er inkluderet i den ydelse, som I betaler for hele rekrutteringsprocessen, og alligevel er vi ikke en krone dyrere, end de fleste af vores konkurrenter. Vores investering beror på, at vi vil se ansættelsen være succesfuld – også på den lange bane.

Vi glæder os til at samarbejde med jer!

Indtast dine oplysninger herunder, og bliv ringet op for en uforpligtende samtale:

Bliv ringet op og hør nærmere